Språkreiser til Tyskland og Østerrike

Nedenfor finner du kort informasjon om alle våre språkskoler som tilbyr språkreiser og språkkurs i tysk. Ved å klikke på et kurssted får du detaljer om priser, datoer, innkvartering, kursopplegg etc.

Datoer og priser som er referert gjelder for år 2018.

Støtte fra Lånekassen for språkreiser i Østerrike og Tyskland

Du har nå muligheten til å ta en lengre språkreise i Østerrike eller Tyskland med støtte fra Lånekassen. Det er et krav fra Lånekassen at du tar en offisiell eksamen på slutten av kurset. I Tyskland kan du studere ved alle våre skoler, ikke bare Goethe Institut sine språkskoler. I Østerrike har vi dessuten et svært prisgunstig kurs ved vår språkskole i Wien som forbereder til OSD eksamen.

Språkskoler i Tyskland

Berlin: Berlin er blitt en trendy og dynamisk storby, som liksom har ristet av seg sin turbulente fortid og gått videre, mer rak i ryggen enn noen gang.

Frankfurt: Frankfurt, også kalt Europas økonomiske vugge, er en internasjonal handelsby i delstaten Hessen.

Lindau: II et av Tysklands vakreste landskaper, på en liten øy i den idylliske Bodensjøen, ligger middelalderbyen Lindau.

Hamburg: Hamburg ligger nord i Tyskland, en kort flytur fra Norge, med nærhet til havet og der de tre elvene Elbe, Alster og Bille møtes.

München: I den bayerske hovedstaden München lever folkloretradisjoner och ompa-ompa-musikk side om side med designerbutikker i nyskapende bymiljøer.

Køln: Køln ligger i det store Rhin-området i den vestre delen av Tyskland, ikke langt fra grensen til Belgia.

Berlin - Ungdommer: I løpet av de siste årene har Berlin blitt en svært trendy og populær storby.

Ramsau - Ungdommer: Ramsau er en liten landsby i Bayern i Tyskland.

Lindau - Ungdommer: I et av Tysklands vakreste landskap, på en liten øy i den idylliske Bodensjøen, ligger middelalderbyen Lindau.

Freiburg - Ungdommer: Freiburg er en klassisk universitetsby og en av Tysklands mest attraktive byer

Språkskoler i Østerrike

Wien : Kanskje du heller vil vurdere å ta ditt tyskkurs i Østerrike? Hele 60 prosent av landet er dominert av Alpene, og forholdene for fjellvandring og vintersport er de beste.


BrosjyrebestillingSpråkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia