Språkreiser og språkkurs for ungdom

 

Summer Plus! i New York eller Miami

Kombiner engelskstudier med fordypning i kultur, sport eller ledelse

Et språkreiseprogram designet for tenåringer i alderen 13-17 år. Ved å kombinere 10 klassiske engelsktimer og 10 timer undervisning i et valgt emne er du garantert et spennende og innholdsrikt opphold!

Velg mellom Kunst & Arkitektur, Dans, Mote, Broadway, Sport, Film, ”Marine Environment” eller Ledelse. Hver uke vil det være workshops og aktiviteter forbundet med ditt valg, men også utflukter til byens attraksjoner og severdigheter.


International Language Homestays

Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk, Italiensk, Japansk

Dette er en litt annen måte å lære et språk på. Her bor du hjemme hos din lærer, og både undervisning og fritid tilbringes sammen med ham eller henne. Det er bare du og læreren som er sammen i undervisningen, resten av tiden deltar du som et fullverdig medlem av lærerens familie, og er med på alt de gjør i dagliglivet. Den skreddersydde undervisningen vil foregå i ditt tempo, og det fokuseres på de områdene du trenger mest hjelp. Den raske fremgangen du garantert vil oppleve gir deg økt selvtillit og hjelper deg til å nå ditt mål på raskest mulig måte. Denne undervisningen passer for alle aldere og nivå! Du velger mellom 15, 20, 25 eller 30 undervisningstimer i uken, men du vil praktisere det du lærer hele dagen!Engesk + fotball på Malta

Med trenere godkjent av AC Milan og The Italian Football Federation

Engelsk + fotball er et to ukers kurs som tilbys jenter og gutter i alderen 10 – 16 år som vil kombinere profesjonell fotballtrening og engelskkurs. Dette er en flott mulighet for spirende fotballstjerner til å bli lagt merke til av AC Milan. På hver camp blir en eller to studenter valgt ut til å bli med på en Milan Junior Club Day i Milano i oktober/november! Fotballtreningen foregår fra morgenen og engelskundervisningen på formiddagstid. Ettermiddager og kvelder fylles med aktiviteter og utflukter.


”Pro Sport” og språkkurs i London, Paris eller Haverford, Philadelphia

Intensivt språkkurs og fokus på idrett

I tillegg til 32 språkleksjoner, á 45 minutter pr uke har du mulighet til å velge åtte leksjoner med tennis, fotball, golf eller basketball!
Trenere fra vel ansette organisasjoner innen den aktuelle idretten vil hjelpe studentene med å forbedre teknikken og øke selvtilliten og gleden ved idretten. Her kan nybegynnere lære basiskunnskaper, og øvede studenter får hjelp til å finjustere sin teknikk. Dette er et godt valg for deg som ønsker et intensivt språkkurs, samtidig som du får drive med det du liker best!
Spesialkurs Priser

Prisene er veiledende på grunn av ustabil kurs på NOK.
Vennligst kontakt oss for nærmere informasjon om pris.

  Uker
  1 2 3 4
Kurs, innkvart, helpensj. og aktiviteter        
Summer Plus, NYC/ Miami - 20500/18000 27600/24400 34450/30250
International Language Homestays Fra 7800 Fra 13550 Fra 19300 Fra 25100
Engelsk + Fotball/ AC Milan, Malta - 13850 - -
Engelsk + Pro Sport England, USA - Fra 15000 Fra 35550 Fra 47050
         
Tillegg        
         

 


BrosjyrebestillingSprkreisebyret, sprkreiser og sprkkurs i utlandet Sprkreisebyret, sprkreiser og sprkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkr og betingelser   |  kontakt   |  pmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia