Språkreiser til Spania og Latin-Amerika

Nedenfor finner du kort informasjon om alle våre språkskoler som tilbyr språkreiser og språkkurs i spansk. Ved å klikke på et kurssted får du detaljer om priser, datoer, innkvartering, kursopplegg etc.

Datoer og priser som er referert gjelder for år 2018.

Støtte fra Lånekassen for språkreiser med DELE-eksamen i Spania L�nekassen

Du har nå muligheten til å ta en lengre språkreise i Spania med støtte fra Lånekassen. Det er et krav fra Lånekassen at språkskolen er godkjent av Instituto Cervantes og at språkkurset avsluttes med DELE eksamen. De aller fleste av våre språkskoler i Spania er godkjent, og tilbyr DELE eksamen forberedelskurs.

Språkskoler i Spania

Madrid: Spanias hovedstad Madrid ligger ved Rio Manzanares bredder, og lokker med tapas, kunst og flamenco, utmerket shopping og fotball som kultur.

Salamanca: I hjertet av landet, på den spanske høysletten, ligger Salamanca, kanskje Spanias fremste universitetsby.

Barcelona: Barcelona, hovedstaden i regionen Catalonia, er av mange ansett som en av verdens vakreste byer.

Valencia: Europas største akvarium, en meget imponerende operabygning, en koselig gamleby med trendy barer, intime kafeer og koselige spisesteder.

Sevilla: Sevilla er Andalucias hovedstad, en spennende by med en fin blanding av gammelt og nytt.

Granada: Med relativt kort vei til både Middelhavets kystlinje og snødekte fjell i nasjonalparken Sierra Nevada, er Granada en eventyrlig by.

Málaga : Málaga er en moderne by på Oslos størrelse, med rikt kultur ?og fornøyelsesliv, og utmerkede badestrender.

Marbella: Mange nordmenn har leilighet i områdene rundt Marbella, som ligger en times biltur fra Málaga.

Cádiz: Cádiz, havnebyen ytterst på den andaluciske vestkysten, er virkelig en oppdagelse, fortsatt relativt uberørt av turister.

Alicante : Med rene, flotte og prisvinnende strender, et splitter nytt havneområde, brede boulevarder og Spanias kanskje flotteste strandpromenade, er Alicante et bra sted å studere spansk.

Benalmádena : Benalmádena er et godt alternativ for den som ønsker det beste Solkysten kan by på.

Denia: Denia er en trivelig liten by ved havet, beliggende mellom Alicante og Valencia, og litt utenfor turistradaren.

San Sebastian: San Sebastian ligger på Atlanterhavskysten, i den delen av Spania som heter Baskerland, under 3 mil fra den franske grensen.

Pamplona: Pamplona er en svært pittoresk by beliggende på den nordspanske høysletten, ved elven Argos bredder.

Nerja: Språkreisebyrået samarbeider med språkskolen Quorum i Nerja, en badeby med ca 20.000 innbyggere en liten times kjøring fra Malaga. Skolen ligger i en Andalusisk bygning i sentrum av byen, bare fem minutter fra stranden.

Mallorca, Ibiza, Tenerife og Gran Canaria: Mallorca er øya for alle. Ibiza er først og fremst regnes som ungdommens øy, et dekadent feriested som er fullt av liv i sommermånedene, men betydelig roligere ellers i året. Tenerife er vekjent for nordmenn, den største og grønneste av Kanariøyene har stabilt sommervær året rundt. På hovedøya Gran Canaria ligger skolen i vakre Las Palmas, rett ved stranden Las Canteras.

Málaga - Ungdommer: Malaga er hovedstaden på Costa del Sol i det sørlige Spania, og Spanias femte største by.

Benalmádena - Ungdommer: Benalmadena er en tidligere fiskelandsby som nå er blitt en livlig ferieby.

Summer Camp i Spania - Ungdommer: Velger du et språkkurs på en Summer Camp i Spania får du muligheten til å praktisere dine språkferdigheter med spanske studenter i fritiden. Dette opplegget tilbys ved flere destinasjoner. Campen i Barcelona (5-18) ligger på Barcelona University, med undervisning og innkvartering under samme tak. Granada (14-18) tilbyr sine studenter valget mellom vertsfamilie og campus i nærheten av skolen. I Madrid (5-18) bor man på campus i enkelt- eller dobbeltrom med bad. Marbellas (5-18) tre camper ligger en liten spasertur fra skolen. Undervisning og innkvartering i Salamanca (5-18) ligger i en gammel, ærverdig bygning. Her finnes også sportsanlegg, skatepark, tilgang til basseng og volleyballbane. Skolen i Sevilla (14-18) ligger midt i gamlebyen, og her kan man velge både internat og vertsfamilie. I Valencia (13-18) kan du velge både vertsfamilie og campus, og ingen av alternativene ligger langt fra skolen.

Språkskoler i Ecuador

Quito, Cuenca og Montañita: Quito er hovedstaden i Ecuador, og ligger på hele 3000 meters høyde. Cuenca ligger sør i landet og har en meget godt bevart gamleby.

Språkskoler i Mexico

Cuernavaca, Guanajuato, Oaxaca, Playa de Carmen og Puerto Vallarta: Cuernavaca er en middels stor med mange studenter. Guanajuato er en vakker by sør for høysletten, erklært som ?World Heritage Site? av UNESCO. Oaxaca er også erklært som ?World Heritage Site? på grunn av sine spanske kolonibygninger og Monte Albán, et arkeologisk senter i umiddelbar nærhet. Playa del Carmen var opprinnelig en idyllisk fiskerlandsby, men er nå først og fremst kjent for sin vakre, langstrakte strand, sin tropiske vegetasjon og sitt krystallklare vann. Puerto Vallarta er omgitt av særdeles naturskjønne omgivelser.

Språkskoler i Argentina

Buenos Aires, Córdoba og Mendoza: Argentina er et utrolig variert land med en gripende historie. Her i tangoens hjemland ligger vår skole i den legendariske hovedstaden Buenos Aires, en by det er lett å bli forelsket i. Vi har også skoletilbud i Argentinas nest største by Córdoba, som ligger midt inne i landet, og er et godt utgangspunkt for spennede utflukter på pampasen eller til Andesfjellene. Vår tredje skole i Argentina ligger i byen Mendoza, som ligger ved foten av Andesfjellene.

Språkskoler i Costa Rica

Flamingo Beach, Heredia, Monteverde og San José: Costa Rica er et stabilt og relativt velutviklet land. Flamingo Beach ligger ved Stillehavskysten. Heredia ligger omkranset av vulkanske fjell, og er ?typisk Costa Ricansk?. Monteverde ligger på høysletten, ca 1500 meter over havet. San José er hovedstaden i Costa Rica, og har et livlig kultur-og uteliv.

Språkskoler i Chile

Santiago de Chile: Chile har en meget lang kystlinje mot Stillehavet og er et eldorado for alle typer vannsport.

Språkskoler i Cuba

Havana, Trinidad og Santiago de Cuba: Cuba er en spennende karibisk øy, med gyldne strender, flott natur, dans, sang og musikk, og ikke minst en frodig latinerkultur og et folkeliv som innbyr til fiesta og vennskap. I hovedstaden Havana bodde Ernest Hemingway, den kjente forfatteren, en lengre tid. Trinidad er en godt bevart koloniby, med typisk arkitektur fra de spanske bosetterne. Santiago de Cuba er en typisk kultur- og musikkby, med mange gamle, interessante bygninger, og gode museer.

Språkskoler i Latin-Amerika

Peru, Colombia, Bolivia, Guatemala og Dominikanske Republikk: Colombia er kanskje et av de mest spennende landene i Latin-Amerika, og landet har blitt mye tryggere de senere årene. I Bolivia kan du studere i den konstitusjonelle hovedstaden Sucre, hele 2800 meter over havet. Den fargerike byen Antigua er kjent som ?den gamle byen i Guatemala?. Santo Domingo er hovedstaden i øystaten Den Dominikanske republikk.


BrosjyrebestillingSpråkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia