Språkkurs for næringsliv

For å kunne kommunisere effektivt i et stadig mer internasjonalisert næringsliv, er det nødvendig med gode språkkunnskaper. For den som på kort tid trenger et intensivt og skreddersydd språkopphold tilpasset næringslivets behov, tilbyr vi spesielle kursopplegg i små grupper eller individuell undervisning.

Våre språkskoler

Samtlige språkskoler vi samarbeider med er valgt ut fra kriterier som undervisningsmetoder, kvalifikasjoner på lærerne samt dokumenterte resultater på kurs rettet mot næringslivet. I England regnes the London School of English for å være en av de aller beste språkskolene for næringslivet. I Frankrike er språkskolen Institut Scandinave i Aix-en-Provence velegnet for kurs rettet mot næringslivet, og i Spania anbefaler vi Malaca Instituto. For russisk er Liden & Denz meget kompetente og erfarne, og i Tyskland anbefaler vi did-deutsch institut.

Undervisningsopplegg

Undervisning med en lærer og en elev er den mest intensive kurstypen. Læreren legger opp undervisningen etter dine forkunnskaper, forutsetninger og spesielle behov.
Et godt alternativ er undervisning i minigruppe eventuelt minigruppe i kombinasjon med individuelle timer. Her vil du bli plassert sammen med 1-4 andre kursdeltagere som ligger på samme språklige nivå som deg og med tilnærmet samme områder til forbedring. For priser, kontakt oss. Du kan også kontakte oss dersom du har behov for ytterligere informasjon, eventuelt om du ønsker å få tilsendt spesialbrosjyrer.


Språkreiser til England

London

Byen ved Themsens bredder er en trendy verdensmetropol som aldri blir ferdig utforsket, og som byr på fantastiske opplevelser.

Canterbury

Det tradisjonelle grevskapet Kent, i den sør-østre delen av England, er kjent for sine mange fantastiske blomsterhager, og kalles derfor ofte ?The Garden of England?.

Brighton og Bournemouth

Sydkysten av England er kjent for sitt vennlige klima, samtidig som området byr på historiske severdigheter og et stort antall attraksjoner.

Oxford og Cambridge

Middelalderbyen Oxford har et av verdens eldste og mest prestisjefylte universiteter, som med sin overveiende gotiske stil utgjør en viktig del av bybildet.

Bristol og Portsmouth

Med titusener av studenter er Bristol, som er Sør-Englands neste største by, blitt et pulserende samlingssted for mennesker fra alle verdensdeler.

Chester og Manchester

Nord-England byr på spennende minnesmerker fra landets storhetstid under industrialiseringen, hyggelige mennesker, og flotte rekreasjonsområder, som i velkjente Lake District.

Exeter, Torquay og Sidmouth

Den sørvestlige delen av England omtales ofte som et kontrastenes rike, der vakre skogsområder, uberørt landsbygd, glitrende kystlandskap og pittoreske småbyer kompletterer hverandre.


Språkreiser til Skottland

Edinburgh

Skottlands begivenhetsrike historie og varierte natur gjør denne nordlige delen av Storbritannia til et spennende sted å reise til for å studere språk.

Glasgow

Man behøver nødvendigvis ikke være interessert i fotball for å gå på fotballkamp, men velger du et språkkurs i Glasgow, er du i det mange kaller Skottlands fotballhovedstad.


Språkreiser til Irland

Dublin

Den grønne øya, som Irland gjerne kalles, er virkelig noe for seg selv.

Cork og Galway

Cork ligger et stykke syd for Dublin, og innbyggerne i byen har sin egen, spesielle dialekt. Galway er en noe mindre, typisk irsk by som ligger på vestkysten i et vakkert og grønt landskap.

 

Språkreiser til USA

New York, San Diego og San Francisco

New York må være en av verdens mest populære byer. I California ligger San Diego med Stillehavet som nærmeste nabo. Et bra studiealternativ i California, er berømte San Francisco, med legendariske Golden Gate Bridge der man har utsikt over hele San Francisco-bukta.

Florida, Boston og Chicago

Miami er for mange et drømmereisemål. I den delen av USA som kalles New England, ligger Boston, hovedstaden i delstaten Massachusetts. Chicago, den moderne byen ved Lake Michigans bredder, nyter godt av mer enn sin tilknytning til USAs største innsjø.Språkreiser til Canada

Toronto, Vancouver og Montreal

På Canadas vestkyst tilbyr vi språkkurs i OL-byen Vancouver. Lenger øst ligger Canadas største by, Toronto ved bredden av innsjøen Lake Ontario. Montreal ligger i den ?franske? delen av Canada.


Språkreiser til Australia

Brisbane, Sydney, Cairns og Perth

Brisbane på Australias østkyst er landets mest kjente studentby. Et stykke sydover langs kysten ligger Sydney, velkjent både for sitt fantastiske operahus og sitt spennende natteliv. Velger man et studieopphold i Cairns har man en perfekt base for utflukter til Great Barrier Reef, og områdene rundt byen er et eldorado for snorkling, dykking og surfing. Et spennende alternativ er å dra til Perth, den eneste større byen på Australias vestkyst.


Språkreiser til New Zealand

Christchurch og Auckland

Øystaten New Zealand er nesten så langt unna Norge man kan komme geografisk, men landet har en usedvanlig vakker og variert natur.


Språkreiser til Sør-Afrika

Cape Town

Sør-Afrika er et land med stort mangfold og en spennende historie. Her møtes man av utrolige strender med fantastiske surfemuligheter, eksotiske safariopplevelser i noen av verdens største nasjonalparker og kulturopplevelser som vil gi uforglemmelige minner.

 

Språkreiser til Malta

St Julians og Sliema

Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart hav, ligger Malta - en europeisk øystat som har engelsk som ett av sine to offisielle språk.

Gozo

Ordet Gozo betyr glede. Lille Gozo ligger bare 20 minutters båttur fra Malta, og er en fredfull, idyllisk øy med små, sjarmerende fiskerlandsbyer.


Språkreiser til Frankrike

Paris

Paris og ved de aller fleste andre destinasjonene våre i Frankrike, kan du også studere med støtte fra Lånekassen.

Angers

Universitetsbyen Angers, som i likhet med Amboise ligger i den fruktbare Loire-dalen, er en meget gammel by.


Språkreiser til Tyskland

Berlin

Berlin er blitt en trendy og dynamisk storby, som liksom har ristet av seg sin turbulente fortid og gått videre, mer rak i ryggen enn noen gang.

Frankfurt

Frankfurt, også kalt Europas økonomiske vugge, er en internasjonal handelsby i delstaten Hessen.

Hamburg

Hamburg ligger nord i Tyskland, en kort flytur fra Norge, med nærhet til havet og der de tre elvene Elbe, Alster og Bille møtes.

München

I den bayerske hovedstaden München lever folkloretradisjoner och ompa-ompa-musikk side om side med designerbutikker i nyskapende bymiljøer.

Lindau

II et av Tysklands vakreste landskaper, på en liten øy i den idylliske Bodensjøen, ligger middelalderbyen Lindau.

Køln

Køln ligger i det store Rhin-området i den vestre delen av Tyskland, ikke langt fra grensen til Belgia.


Språkreiser til Østerrike

Wien

Kanskje du heller vil vurdere å ta ditt tyskkurs i Østerrike? Hele 60 prosent av landet er dominert av Alpene, og forholdene for fjellvandring og vintersport er de beste.

 

Språkreiser til Kine

Beijing

Kina er verdens mest folkerike land, og mandarinkinesisk er i særklasse verdens største språk.

Shanghai

Vårt andre alternativ i Kina er Shanghai. Shanghai anses som Kinas kommersielle hovedstad og er også vesentlig oppgradert de senere årene.

 


BrosjyrebestillingSpråkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia