Italiensk: Språkreiser til Italia

Nedenfor finner du kort informasjon om alle våre språkskoler som tilbyr språkreiser og språkkurs i italiensk. Ved å klikke på et kurssted får du detaljer om priser, datoer, innkvartering, kursopplegg etc.

Datoer og priser som er referert gjelder for år 2018.

Støtte fra Lånekassen for språkreiser med CILS/CELI-eksamen Lånekassen

Du har nå muligheten til å ta en lengre språkreise i Italia med støtte fra Lånekassen. Det er et krav fra Lånekassen at språkkurset avsluttes med CILS eller CELI-eksamen. Disse eksamenene arrangeres 8 ganger i løpet av 2018 og kan tas på ulike nivå. Alle våre språkskoler i Italia tilbyr slike eksamenskurs slik at du har mange alternativ for valg av studiested.

Språkskoler i Italia

Roma: Har du også hørt at Roma, også kalt «den evige stad», er en av de mest tiltrekkende storbyer i verden? Da er du ikke alene.

Milano : Milano liker å kalle seg «verdens motehovedstad», og shopping står naturlig nok høyt på lista for alle som reiser til den italienske byen i nord.

Firenze: Firenze imponerer alle med sin skjønnhet. Alle inntrykkene når man beveger seg til fots gjennom byen; museer, palasser, kirker og broer, fontener, gateporter og trapper - svært mye er uimotståelig vakkert.

Siena: Siena ligger i hjertet i Toscana, en liten, historisk by ca. 50 kilometer syd for Firenze. Byen ligger nydelig til på tre åser omgitt av vingårder og oliventrær, og er full av arkitektoniske skatter, bl.a. en domkirke som regnes for å være en av Italias aller vakreste.

Viarregio: Viareggio ligger på den ?Toscanske rivieraen? og er en klassisk, liten italiensk ferieby med endeløse strender og et sydende natteliv om sommeren.

Bologna: Middelalderbyen Bologna er en av Italias største og beste studentbyer. Byens skjønnhet, med sin labyrinter av bueganger som beskytter både mot regn og sol og sine mange sjarmerende piazzas (torg), blir understreket av alle som har vært her.

Salerno: Salerno ligger på den vakre Amalfi-kysten, cirka tre timer med tog syd for Roma. Byen har et rikt kulturliv, storslått arkitektur, strender og behagelig klima hele året.

Taormina og Sicilia: Hva med å ta et språkkurs i italiensk på selveste Sicilia? Byen Taormina ligger opp i åssiden på øyas østkyst, og byr på smale smug, koselige restauranter, fantastisk havutsikt; og vulkanfjellet Etna som bakteppe. I Taormina er du stort sett «overlatt» til italiernere, engelskkunnskapene er litt begrensede, og dine muligheter til virkelig å få øve deg i språket, er veldig gode.

Språkskoler i Sveits

Ascona - Ungdommer: Ascona er Sveits lavest beliggende by. Den sjarmerende lille byen ligger 196 meter over havet, på nordsiden av innsjøen Lago Maggiore.


BrosjyrebestillingSpråkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia