Engelsk språkkurs i utlandet

Nedenfor finner du kort informasjon om alle våre språkskoler som tilbyr språkreiser og språkkurs i engelsk. Ved å klikke på et kurssted får du detaljer om priser, datoer, innkvartering, kursopplegg etc.

Datoer og priser som er referert gjelder for år 2018.

Språkskoler i England

London: Byen ved Themsens bredder er en trendy verdensmetropol som aldri blir ferdig utforsket, og som byr på fantastiske opplevelser.

Margate og Canterbury: Det tradisjonelle grevskapet Kent, i den sør-østre delen av England, er kjent for sine mange fantastiske blomsterhager, og kalles derfor ofte ?The Garden of England?.

Brighton og Bournemouth: Sydkysten av England er kjent for sitt vennlige klima, samtidig som området byr på historiske severdigheter og et stort antall attraksjoner.

Oxford og Cambridge: Middelalderbyen Oxford har et av verdens eldste og mest prestisjefylte universiteter, som med sin overveiende gotiske stil utgjør en viktig del av bybildet.

Bristol og Portsmouth: Med titusener av studenter er Bristol, som er Sør-Englands neste største by, blitt et pulserende samlingssted for mennesker fra alle verdensdeler.

Chester og Manchester: Nord-England byr på spennende minnesmerker fra landets storhetstid under industrialiseringen, hyggelige mennesker, og flotte rekreasjonsområder, som i velkjente Lake District.

Exeter, Torquay og Sidmouth: Den sørvestlige delen av England omtales ofte som et kontrastenes rike, der vakre skogsområder, uberørt landsbygd, glitrende kystlandskap og pittoreske småbyer kompletterer hverandre.

London - Ungdommer: Byen ved Themsens bredder er en fantastisk verdensmetropol man aldri blir lei av!

Bristol - Ungdommer: Med titusenvis av studenter er Bristol blitt et pulserende samlingssted for mennesker fra hele verden.

Oxford - Ungdommer: Bare 8 mil fra London ligger Oxford, en koselig by full av ekte engelsk atmosfære, og med et rikt kulturtilbud.

Cambridge - Ungdommer: Cambridge er den andre av de stolte britiske universitetsbyene med røtter mange hundre år tilbake i tid.

Brighton - Ungdommer: En liten time utenfor London finner du Brighton, en av Englands best besøkte byer.

Sidmouth - Ungdommer: På sørvestkysten av England ligger den lille byen Sidmouth.

Ilfracombe - Ungdommer: Ilfracombe er en kystby nord i Devon. Her finner du flere fantastiske strender omgitt av klipper.

Torquay - Ungdommer: En av Englands mest populære byer for språkreiser er Torquay.

Språkskoler i Skottland

Edinburgh: Skottlands begivenhetsrike historie og varierte natur gjør denne nordlige delen av Storbritannia til et spennende sted å reise til for å studere språk.

Glasgow og Aberdeen: Man behøver nødvendigvis ikke være interessert i fotball for å gå på fotballkamp, men velger du et språkkurs i Glasgow, er du i det mange kaller Skottlands fotballhovedstad.

Språkskoler p Irland

Dublin: Den grønne øya, som Irland gjerne kalles, er virkelig noe for seg selv.

Cork og Galway: Cork ligger et stykke syd for Dublin, og innbyggerne i byen har sin egen, spesielle dialekt. Galway er en noe mindre, typisk irsk by som ligger på vestkysten i et vakkert og grønt landskap.

Dublin - Ungdommer: Hovedstaden på ?den grønne øya? er en by med personlighet, og selv om dette er en storby finner du her den umiskjennelige irske atmosfæren.

Språkskoler i USA

New York, San Diego og San Francisco: New York må være en av verdens mest populære byer. I California ligger San Diego med Stillehavet som nærmeste nabo. Et bra studiealternativ i California, er berømte San Francisco, med legendariske Golden Gate Bridge der man har utsikt over hele San Francisco-bukta.

South Beach Miami, Boston og Chicago: Miami er for mange et drømmereisemål. I den delen av USA som kalles New England, ligger Boston, hovedstaden i delstaten Massachusetts. Chicago, den moderne byen ved Lake Michigans bredder, nyter godt av mer enn sin tilknytning til USAs største innsjø.

New York, San Diego og San Francisco - Ungdommer: Velger du USA som reisemål for dine språkstudier vil du få et uforglemmelig opphold! I ?The land of opportunity? tilbyr vi språkstudier i flere byer.

Språkskoler i Canada

Toronto, Vancouver og Montreal: På Canadas vestkyst tilbyr vi språkkurs i OL-byen Vancouver. Lenger øst ligger Canadas største by, Toronto ved bredden av innsjøen Lake Ontario. Montreal ligger i den ?franske? delen av Canada.

Toronto, Vancouver og Montreal - Ungdommer: Canada er et enormt land med fantastisk natur.

Språkskoler i Australia

Brisbane, Sydney, Cairns og Perth: Brisbane på Australias østkyst er landets mest kjente studentby. Et stykke sydover langs kysten ligger Sydney, velkjent både for sitt fantastiske operahus og sitt spennende natteliv. Velger man et studieopphold i Cairns har man en perfekt base for utflukter til Great Barrier Reef, og områdene rundt byen er et eldorado for snorkling, dykking og surfing. Et spennende alternativ er å dra til Perth, den eneste større byen på Australias vestkyst.

Sydney - Ungdommer: Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største.

Cairns - Ungdommer: Med et tropisk klima, omgitt av fjell og regnskog på den ene siden og havet på den andre , blir Cairns et perfekt sted å kombinere språkkurs og store opplevelser.

Språkskoler p New Zealand

Christchurch og Auckland: Øystaten New Zealand er nesten så langt unna Norge man kan komme geografisk, men landet har en usedvanlig vakker og variert natur.

Språkskoler i Sør-Afrika

Cape Town: Sør-Afrika er et land med stort mangfold og en spennende historie. Her møtes man av utrolige strender med fantastiske surfemuligheter, eksotiske safariopplevelser i noen av verdens største nasjonalparker og kulturopplevelser som vil gi uforglemmelige minner.

Språkskoler p Malta

St Julians og Sliema: Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart hav, ligger Malta - en europeisk øystat som har engelsk som ett av sine to offisielle språk.

Gozo: Ordet Gozo betyr glede. Lille Gozo ligger bare 20 minutters båttur fra Malta, og er en fredfull, idyllisk øy med små, sjarmerende fiskerlandsbyer.

St Julians - Ungdommer: Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart blått hav, ligger Malta.

Språkskoler i ILH

International Language Homestays: Språkreisebyrået samarbeider med språkprogrammet International Language Homestays. Dette er en internasjonal organisasjon som tilbyr språkkurs hjemme hos læreren, noe som gir en usedvanlig effektiv innlæring. Programmet tilbys i England, andre engelsk-talende land og og en rekke andre land over hele verden.


BrosjyrebestillingSpråkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia