Språkreise til Lausanne

Sveits er det rike og politisk nøytrale lille «eventyrlandet» med de høye fjellene og de mange offisielle språkene. Landet ligger midt i sentral-Europa, omgitt av alper og store skoger.

Mange forbinder først og fremst Sveits med stabile og diskrete banker, eller sjokolade og ost – og verdens beste hotellskoler. Vi holder en knapp på det siste, men også språkopplæringen holder et meget høyt nivå her. Sveits har hele fire offisielle språk: Italiensk, tysk, fransk og retoromansk.

Med oss kan du studere fransk i den vakre universitetsbyen Lausanne, beliggende ved den idylliske Genfersjøen. Lausanne er en pittoresk by med naturskjønne omgivelser, som er hovedsete for Den Olympiske Komite. Byens matspesialitet er fondue, noe som må prøves for å forstå hva som menes med sveitsisk matkultur. Reglene er enkle: Spis og nyt – lenge!

Skolan har topp moderne fasiliteter og holder til i det trendy området Flon. Den tilbyr også et eget fritidsprogram, med bl.a. fondue- och raclettefester, byvandring, filmkvelder osv, samt utflukter til f.eks Genève og vannkilden i Evian. Seiling på Genfersjøen er populært om sommeren, og i vinterhalvåret har man nærhet til flere meget bra alpinanlegg.KursoppleggInnkvartering

I sveitsisk vertsfamilie i enkeltrom med halvpensjon (frokost og middag.) Pendlingstiden til skolen er maksimum 30 minutter. Alternativ er pensjonat, vandrehjem eller hotell.Lausanne Priser 2018

Prisene er veiledende på grunn av ustabil kurs på NOK.
Vennligst kontakt oss for nærmere informasjon om pris.

  Uker
  2 4 12 24
Kurs        
Normalkurs – 20 leksj. pr uke 8540 15190 36470 71750
Intensivkurs – 25 leksj. pr uke 10000 17900 44650 88000
Seniorkurs - - - -
DELF-Kurs (Lånekassen) Ta kontakt
         
Innkvartering        
Vertsfamilie (enkeltrom, halvpensjon) 5180 9800 28900 56000
Delt leilighet (enkeltrom, ingen måltider) - - - -
Internat (enkeltrom, ingen måltider) - - - -

Påmelding til språkreise til Lausanne


Brosjyrebestilling


Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia