Språkreise til ILH

Språkreisebyrået tilbyr språkkurs i lærerens eget hjem i hele verden med International Language Homestays (ILH)

Vi har tilbudt språkopplæring «The ILH Way» i over 20 år, og vår lange erfaring har vist at å studere og samtidig bo hos din lærer i hans eller hennes hjem er en av de mest effektive og hyggeligste måtene å lære språk på.

Du vil bo i din lærers komfortable hjem mens du har 15, 20, 25 eller 30 timer pr uke (1 time = 60 minutter). Valget er ditt.

Din vertslærer vil gi deg en undervisning som passer til deg personlig, som reflekterer dine interesser, og som møter dine behov. Den skreddersydde undervisningen vil foregå i ditt tempo, noe som igjen vil gi deg selvtillit og hjelpe deg til raskere å kunne snakke flytende.

Opplevelsen med å bo i en vertsfamilie

ILH-opplevensen inkluderer full kost og losji der du deltar helt og holdent i vertsfamiliens (lærerens) familieliv og sosiale aktiviteter. I praksis blir du altså som en del av familien!

Siden du bor hjemme hos din egen lærer og bruker vedkommendes språk hele tiden, fortsetter læringsprosessen gjennom hele dagen. Den er ikke bare begrenset til undervisningstimene, men fortsetter under måltider, på turer, og gjennom ulike aktiviteter utenom skolen.
Vertsfamilien din blir valgt med dine interesser for øyet. Spesielle dietter og andre preferanser blir tatt hensyn til.

Total språkopplevelse

Lærerens fulle oppmerksomhet er garantert fra starten. For å skreddersy ditt kurs vil vi ta hensyn til dine interesser, ditt språkbehov og dine personlige målsettinger.

Ved å bo i din lærers eget hjem og delta i vedkommendes daglige familieliv fordyper du deg fullstendig i det språket du lærer. Det vil ha en sterk påvirkning på læringseffekten, og samtidig gjøre selve læringsopplevelsen morsommere og mer sosial.

Jobbspesifikke kurs

Utviklet for forretningsfolk, fagfolk og alle med spesifikke språkbehov relatert til sin jobb. Denne valgmuligheten inkluderer forkurs i kundebehandling, arbeidsrelatert språktrening og tilpasset kursmateriell.

Spesialtilpasset språkundervisning er tilgjengelig uansett behov, for eksempel innenfor yrkesområder som jus, bank og finans, regnskap, markedsføring, salg, luftfart, medisin etc.

Eksamensforberedelser

Utviklet spesielt for mennesker, uansett alder, som forbereder seg til en språkeksamen. Inkluderer skreddersydd materiell for eksamensforberedelse

Lokal støtte

Ditt opphold vil bli nøye overvåket og støttet fra start til slutt av den lokale arrangøren. De er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg, uansett spørsmål du måtte ha angående kurset eller oppholdet.

Hvert ILH-kurs kan skreddersyes for å gjøre opplevelsen din best mulig. Alle sportsakiviteter, som golf, tennis, hesteriding og dans, samt kulturelle aktiviteter, kan bookes før ankomst.

Legg til sightseeing i løpet av ditt ILH-kurs

Ved å legge City Plus eller City Experience til kurset ditt, kan du kombinere sightseeing med læring. Du kan også få inkludert en heldagsutflukt til en annen by sammen med læreren din eller en annen voksen i familien. Da kan du virkelig gå inn lokal kultur, tradisjoner og historie i det området du bor. Dette gir deg igjen større innsikt i språket du studerer.

Legg til lokal kultur i løpet av ditt ILH-kurs

Velg tillegget «Activity Plus» og nyt en halv dags-, eller en heldagstur til en attraksjon i området. Det kan for eksempel være en historisk eller kulturell severdighet, som du besøker sammen med din lærer eller en annen voksen fra familien. Dette gir deg en mulighet til å lære mer om tradisjonene og kulturen i landet du studerer.

Legg en favorittaktivitet til ditt ILH-kurs

Hvis du velger tillegget «Special Interest» kan du kombinere læring med din favorittaktivitet: som for eksempel, hesteriding, golf, dansing, seiling, matlaging eller dykking

Våre vertslærere

Lærerne er valgt ut på bakgrunn av sin evne til å få deg til å føle deg som hjemme, sin entusiasme og sin ekspertise innen en-til-en undervisning. Din alder og bakgrunn, dine ønsker med hensyn til språkundervisningen, og eventuelle andre ønsker du måtte ha, blir tatt hensyn til under vurderingen av hvilken vertslærer som passer for akkurat deg.OBS! For den første bookingen er det et registreringsgebyr på ca. NOK 600,-


ILH Priser 2018

Prisene er veiledende på grunn av ustabil kurs på NOK.
Vennligst kontakt oss for nærmere informasjon om pris.

Inkl nnkvartering i enkeltrom med helpensjon Pr uke, Pris fra:
  UK Irland, Malta Europa USA, Australia
Kurs        
Individuell undervisning - 15 leksj. pr uke 9090 10245 8330 - 8810 10380 - 10345
Individuell undervisning - 20 leksj. pr uke 10360 11775 9765 - 10340 11920 - 11610
Individuell business - 25 leksj. pr uke 13510 15030 12925 - 13600 14845 - 14765
Individuell business - 15 leksj. pr uke 10980 11970 - -
Individuell business - 20 leksj. pr uke 12245 13500 - -
         
Tillegg        
Enkelte storbyer (ta kontakt) 1100 1100 1100 1100
Privat baderom 1540 1830 1830 - 1450 1540 - 1470
Transfer fra fl yplass Ca 1150 kr. Varierer fra sted til sted.

Påmelding til språkreise til ILH


Brosjyrebestilling
Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia