Språkreise til Sydney

Australia er et hyggelig land. Mentaliteten passer oss skandinaver godt, det gjør også klimaet, strendene, en spennende natur og et særegent dyreliv. Et gunstig prisnivå gjør Australia enda mer interessant.

Språkskole

Navitas har tre velutstyrte og veldrevne språksskoler: En i strandforstaden Manly, 20 minutters båttur fra sentrum, en i Bondi, ti minutter med tog fra sentrum (og med buss til Bondi Beach), og Sydney City i sentrum.

Kursopplegg

Normalkurs eller intensivkurs
Normalkurset består av 20 leksjoner, intensivkurset av 25 leksjoner à 60 min. per uke. Klassene består av maksimalt 15 elever. Nye kurs starter hver mandag fra 3/1 både for nybegynnere og ikke-nybegynnere.

Cambridge eksamenskurs
10, 11 eller 12 uker. Kursene består av 25 leksjoner inklusive 5 timer med valgfrie fordypningsemner per uke. Kursstart er 3/1, 19/3, 12/6 og 10/9.

Innkvartering

Det vanligste er å bo i en familie, men det tilbys også leiligheter for en/to personer med kokemuligheter. Familieinnkvarteringen inkluderer enkeltrom med frokost og middag (To som reiser sammen, kan bestille dobbeltrom). De gjestfrie familiene synes det er spennende med besøk fra Europa.

Fritid

Sydney er en moderne by med nesten 4 millioner innbyggere og solskinn det meste av året. Skolen har en aktiv studentklubb som arrangerer massevis av aktiviteter: seiling, surfing, "bushwalking" osv. På noen timers avstand finnes muligheter for vintersport.

Priser 2 uker 4 uker 8/12 uker
Normalkurs 9950 16950 31250/45550
Cambridgekurs* (10 uker) 49950/55750

Prisene inkluderer normalkurs og innkvartering i enkeltrom med halvpensjon i en vertsfamilie.

*Eksamensavgift fra ca. kr 1100 til ca kr 2500 kommer i tillegg.

Påmelding til språkreise til Sydney


Brosjyrebestilling
Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet Språkreisebyrået, språkreiser og språkkurs i utlandet
hovedside   |  vilkår og betingelser   |  kontakt   |  påmelding   |  FAQ
cheap mac makeup planchas ghd baratas outlet cheap ghd nz planchas ghd baratas basketball jerseys australia